بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه, ۲۰ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۱۷ ق.ظ |
محمد علی رضائیان جهرمی |
۰ نظر
طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا
این دسر بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است. می توانید برایپذیرایی از مهمانهایتان این دسر خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید …
مواد اولیه:
- آب هندوانه ۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- شکر ۳/۴ لیوان
- چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
- اسانس وانیل چند قطره
- پودر پسته مقداری برای تزیین دسر
طرز تهیه:
برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود
سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛
پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوبحل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ،
شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود
سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید
سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود
سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
نوش جان …
جهت مشاهده طرز تهیه انواع دسر مجلسی، اینجاکلیک کنید
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریقتلگرام ، اینجا کلیک کنید
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
(بازدید کل: 1,264 , بازدید امروز 162 )
- ۹۴/۰۹/۲۰