بسم الله الرحمن الرحیم
با نشانه های مسمومیت بدن آشنا شوید
هیچکس دوست ندارد فکر کند بدنش یک مکان مسموم است و نه اینکه علائم همراه با آن را تاب میآورد. بخوانید تا بدانید چهارعلامت رایج اینکه نشان میدهد بدن شما در حال مبارزه پایاپای با سمومی است که در معرضشان هستید چیست و چکار میتوانید بکنید.
با وزنتان میجنگید
سموم محیطی با تاثیر منفی روی هورمونها، موجب اختلال در متابولیسم میشوند. چیزی که وضع را بدتر میکند این است که بسیاری از این سموم قابل حل شدن در چربی هستند و باعث میشود به راحتی توسط سلولهای چربیتان جذب شوند.هرچند ممکن است این فرایند را اینگونه نبینید، اما ذخیره سموم در سلولهای چربی گاهی یک اقدام محافظتی است که بدن شما برای حفظ ارگانهای حیاتیتان انجام میدهد. این اتفاق میتواند وقتی روی دهد که بدن شما مورد هجوم سموم قرار بگیرد.
حساسیت به بوها
اگر اخیرا بوهای خاصی واقعا اذیتتان میکنند، ممکن است دلیلش سموم موجود در معدهتان باشد که جولان میدهند. در این حالت، دود سیگار و عطرها شاید برایتان بسیار تند و زننده باشند.
متخصصان میگویند این حالت ممکن است بهدلیل کاهش عملکرد کبد باشد. این حساسیت به بوها میتواند فراتر از سیستم تنفسیتان را تحت تاثیر قرار دهد. دریافت قوی رایحهها همراه با سردرد یا تهوع باهم، دلیلی قاطع برای حسایست بیش از حد نسبت به بوها میباشد.
برای غلبه بر این مشکل، سعی کنید سموم را از بدنتان دور کنید تا بتواند به عملکرد درستش ادامه دهد.
بوی بد دهان
دلایل بالقوه زیادی برای بوی بد دهان وجود دارد، در میان آنها، خشکی دهان، باکتری روده و البته سموم هستند. اگر میخواهید تنفستان خوشبو باشد، سعی کنید از غذاهای فرآوری شده و لوازم آرایشی اجتناب کنید تا به پاکسازی بدنتان از سمومی که واردش کردید کمک نمایید.
تنفس بدبو، اغلب نتیجه مستقیم مسمومیت بدن است، بنابراین اگر متوجه شدید هوایی که تنفس میکنید مدام برایتان بدبو و متعفن است، از مواد شیمیایی اضافی در هر زمینه ای که مربوط به مراقبت از بدنتان میشود دوری کنید و حذفشان نمایید.
تکرر ادرار
اگر دیدید وقت و بیوقت به نیاز به دستشویی دارید، احتمالا بدنتان سعی دارد سموم را از سیستمتان دفع کند. این علامت برای عفونتهای مثانه هم رایج است، بنابراین پیش از اینکه نتیجه گیری کنید، دلیلش را بهخوبی بررسی نمایید.
عفونتهای مثانه و دفع سموم واقعا شبیه هم هستند: هر دو تحمیلهای ناخواستهای هستند که بدن شما از این طریق سعی دارد با بیشترین سرعت دفعشان کرده و پاکسازی کند. متعاقبا بهمحض اینکه کمی ادرار در مثانهتان جمع میشود، احساس میکنید که باید فورا دفعش کنید.
فرقی نمیکند دلیل این حالت چه باشد، به هرحال، زیاد آب بنوشید تا به بدنتان کمک کنید از شر هرچیزی که نمیخواهد خلاص شود. برای جلوگیری از جمع سموم بیشتر، از هرگونه محصول بیش از حد فرآوری شده، اجتناب کنید.
چه باید کرد؟
بهترین راه طبیعی کاهش سموم بدن، افزایش مصرف فیبر است. فیبر مانند اسفنجی برای جذب سموم عمل میکند. مصرف ۳۵ تا ۶۰ گرم فیبر در رژیم غذایی را در برنامه روزانهتان داشته باشید. هچنین مطمئن شوید که سبزیجات لیفدار زیادی مصرف میکنید. این سبزیجات نه فقط فیبر بالایی دارند بلکه سرشار از آنتی اکسیدان نیز هستند. در طی این فرایند سمزدایی( یک تا سه ماه)، همچنین باید مصرف این مواد را هم افزایش دهید تا از کبد، مغز و بافت چربی سفیدتان محافظت نمایید:
- سیلی مارین( موجود در گیاه خار مریم)
- کلرلا
- کورستین( موجود در پوست پیاز)
- عصاره دانه انگور
- ویتامین D3 ( درمعرض نور افتاب)
سایر مقالات سلامت جسمی را اینجا بخوانید
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
منبع: مجله سلامت
- ۹۴/۰۹/۲۰